Kontakta oss

Rådgivning och Tidbokning på Vårdcentralen

Mån-fre 08.00-17.00
Telefon  08-726 55 50

Om du har Bank-ID kan du kontakta oss digitalt via Mitt Ptj för alla ärenden. 

Entré via huvudentrén på Telefonvägen 30 (hus Generatorn). Handikapparkering finns, vid Telefonvägen 30 och Tellusgatan 6. Övriga parkeringsplatser finns med P-skiva 1 timme alt betalparkering. Just nu finns det färre parkeringar i området på grund av markarbeten.  
T-banestation Telefonplan (röda linjen) 200 m.

Receptionen är öppen 7.55-12.00 och 12.55-16.30. Vid akuta ärenden när receptionen är stängd, ring på klockan utanför vår entré.

Tidsbokning
Alla som vill boka tid måste kontakta oss via telefon 08-726 55 50 eller via Mitt Ptj. Alla besök bokas in efter samråd med legitimerad sjukvårdspersonal. Kom ej till vårdcentralen med förkylning utan att kontakta per telefon för rådgivning först.

Om du behöver söka vård, är det viktigt att först kontakta mottagningen och inte åker direkt hit. Det är för att undvika att smitta andra om du har covid-19. Det finns särskilda rutiner för hur du i så fall tas om hand.

Vid behov av akut läkarkontakt kvällar och helger:
När vårdcentralen har stängt och du inte kan vänta går det bra att kontakta 1177 på telefon för rådgivning och hänvisning - ring telefonnummer 1177. Vid livshotande tillstånd ring 112. 

Videomöte

Vi har nu möjlighet att i vissa ärenden erbjuda våra patienter ett videomöte med vårdgivaren istället för ett fysiskt besök. För att detta skall fungera behöver du ha en s.k. smartphone med Bank-Id installerat för säker kommunikation. Besöket kostar lika mycket som ett fysiskt besök och faktureras t.v. i efterhand om du ej har frikort.

Kontakta oss först så avgör du tillsammans med den sjuksköterska du kommer i kontakt med om detta är ett lämpligt alternativ.