Om oss

Vi har ett brett allmänmedicinskt kunnande och tar emot patienter i alla åldrar. Vi har stor erfarenhet av att även ta emot barn under 6 mån.

Behöver du akuttid till läkare?

Vi har en tidsbokad akutmottagning till våra läkare. Detta för att undvika för långa väntetider och trängsel i väntrummet samt därmed också minska smittrisken.

Tidsbokning sker samma dags morgon i vår rådgivningstelefon: 08-726 55 50 från kl 08.00.
Det är framför allt akuta infektioner, akut smärta/skada eller andra nytillkomna sjukdomstillstånd vi har möjlighet att bedöma och hjälpa dig med på akuttiderna. Vi ber om överseende med eventuella mindre förseningar i samband med denna akutmottagning då besöken beroende på ärendets art kan ta olika lång tid.

Tidsbokad mottagning till sköterska
Vi har en tidsbokad mottagning hos distriktssköterska. Detta för att undvika för långa väntetider i väntrummet.
Ring 08-726 55 50 för att boka tid. 
 

Vårdcentral i gamla Telefonfabriken vid Telefonplan.

Vi erbjuder en småskalig personlig vårdcentral där vi värdesätter kontinuitet och ett professionellt bemötande. 

Det personliga mötet och kontinuitet i kontakten med läkare och sköterska ger bättre förutsättningar för individuellt och långsiktigt stöd. Detta gäller både den fysiska och psykiska hälsan. Här står patienten i centrum.

Varje dag har vi tidsbokad akutmottagning för akuta, kortvariga besvär, till exempel infektioner. För kroniska sjukdomar eller mer långdragna besvär rekommenderar vi att du bokar en läkartid. Enklast bokar du en läkartid genom att kontakta mottagningen på tfn 08-726 55 50.

Vi erbjuder KBT-behandling för sömnproblem hos vår distriktssköterska Christina Sandlund.

Vårdcentralen är en verksamhet i Praktikertjänst och har vårdavtal med Stockholms Läns Landsting.